Groep3B

Welkom in groep 3b!

Wij zijn een enthousiaste groep van 20 kinderen. Wij willen heel graag leren lezen en Zoem de bij helpt ons daarbij! Zoem kent alle letters en kan al heel goed lezen. Wij weten ook al een heleboel letters en met hulp van Zoem en de juffen leren we er elke week een paar bij! Kijk maar eens op de foto’s, dan kun je zien dat wij al heel goed woordjes kunnen maken!

Op maandag en vrijdag is juf Petra onze juf en op dinsdag, woensdag en donderdag is juf Yvonne bij ons in de klas. Wij hebben een heel gezellig lokaal op de eerste verdieping van ’t Saamdeel. We hebben geluk, want aan ons lokaal zit een prachtig balkon. Bij mooi weer kunnen we daar lekker onze boterham opeten of ons werk maken aan één van de picknicktafels. 

Naast leren lezen doen we natuurlijk ook nog heel veel andere dingen. Met rekenen oefenen we de getallen tot 20, maar stiekem kunnen wij samen al tot 50 tellen! We oefenen in onze werkboekjes, maar ook met allerlei spelletjes. Spelen en leren gaan namelijk heel goed samen! We genieten van het samenspelen op het plein en af en toe mogen we ook lekker met de lego en de kapla spelen. We maken dan de mooiste dingen!