Brede school

Sinds 1 september 2017 zitten wij samen met de Bibliotheek, Kinderopvangorganisatie Kibeo/Wiedewei en OBS De Moolhoek in één mooi pand: ‘t Saamdeel.

(De naam ’t Saamdeel is een anagram van Maalstede, de basis van de naam Kapelle. Maalstede is als de oudste vestigingsplaats van Kapelle te beschouwen. Bij het kasteel van de heren van Maalstede stond een kapel, waaraan het dorp uiteindelijk zijn naam te danken heeft. Daarnaast benadrukt de naam ’t Saamdeel kort maar krachtig de kern van een Brede School: samen een aandeel.)

Alle voorzieningen die kinderen nodig hebben, zijn in 't Saamdeel aanwezig. Het motto van de Brede School is: Groen, Gekend, Gezond. Met alle partners geven we hier inhoud aan.

De activiteiten die op dit moment gezamenlijk plaatsvinden zijn:

- Dagarrangementen

- Kinderpersbureau