Wij gaan jullie wat vertellen over de leerlingenraad.

Wij  zitten allemaal in de leerlingenraad omdat wij de school willen helpen en verbeteren.

Wat doen wij bij de leerlingenraad: wij spreken iedere maand af en verzinnen een onderwerp om de volgende maand te bespreken en er wat aan te doen.

Onze taak en andere taken: wij zijn de voorzitters helpen de directrice en leiden de vergadering.

Penningmeester: zegt bijvoorbeeld: wij willen nieuwe ballen. En dan koopt de penningmeester het en bewaart het bonnetje en gaat dan naar de directrice en dan betaalt de directrice de penningmeester terug.

Secretaris: schrijft alles op en print het uit.

Iedereen: helpen mee te denken!

Soms gaan wij naar andere scholen en doen we acties.

Kort samengevat: wij helpen de directrice