Begrafenis juf Addy

De begrafenis van onze oude-collega Addy Smallegange is maandagmiddag 11 november a.s.. We willen hier graag heen met de meeste collega's.
Daarom zijn alle leerlingen vanaf 12.30 vrij.
We hopen dat u als ouders onderling uw kind(eren) kunt opvangen, want dit is natuurlijk een niet geplande vrije middag. De kinderopvangorganisaties zijn op de hoogte. 
In noodgevallen kunt u een beroep doen op opvang door enkele teamleden, te weten juf Anna en juf Chiara. Zij kunnen uw kind(eren) tot 14.00 opvangen. Als u van deze noodopvang gebruik wilt maken, wil ik dat graag uiterlijk morgenmiddag (vrijdag 8 november) weten. Dan graag een mailtje naar m.wabeke@alberoscholen.nl.
Mocht u zelf met uw kind(eren) naar de dienst of condoleance willen, dan heeft u hiervoor de gelegenheid. Morgen komt de advertentie met tijd en locatie in de krant.
Namens mijn collega's alvast bedankt voor alle warme reacties per mail en vandaag op school. Het gedenkhoekje voor juf Addy is achterin op het leerplein van de bovenbouw. Hier kunt u, indien u dat wilt, een persoonlijk bericht achterlaten voor de familie.