Groep 1/2 L/C

Ik ben Lizanne van Damme en ik woon in Wouw. Ik ben getrouwd met Wesley en heb een zoontje van 7 maanden. Ik werk hier met veel plezier op school, nu voor het vierde jaar in groep 1/2.

Ik ben Cobi van de Vrie en woon in Kapelle. Ik ben getrouwd met Quinten en we hebben een zoon en een dochter. Na heel lang op een piepkleine basisschool te hebben gewerkt, werk ik nu voor het derde jaar met heel veel plezier op t‘ Honk.

Aan het begin van het schooljaar hebben we via de mail de belangrijkste informatie van de groep gestuurd.

U kunt dit hier teruglezen.

lke week vertellen wij verhalen uit de bijbel. Bij het "kopje"voor ouders en dan godsdienstonderwijs kunt u lezen welke verhalen wij nu vertellen en vindt u diverse liedjes die we met de kinderen zingen. 

Op dit moment staat het thema "Herfst"centraal. We hebben het prentenboek "Wat nu Olivier"voorgelezen. Een superleuk verhaal over een beertje dat achter een geel herfstblad rent. Maar wat gebeurt er dan? Hij raakt verdwaald. Hoe kan hij de weg weer terugvinden? 

 

Verder leren we liedjes over de herfst, rekenen met kastanjes en bouwen met natuurlijk materiaal. Ook van kapla maken we mooie dingen over de herfst.