groep 1/2 L/E

Na de zomervakantie is onze groep gestart met 21 kinderen. De eerste weken zijn wij vooral bezig met de groepsvorming. We maken afspraken en leren elkaar steeds een beetje meer kennen. Spelletjes als “tik , tik , wie ben ik …”,  “zoek iemand die…”doen wij hierbij. We groeien tot 1 januari tot en groep van 25 kinderen.

Verder heeft onze groep 2 juffen. Op maandag, dinsdag en vrijdag werkt juf Lizanne en juf Elsbeth werkt op woensdag en donderdag.

Om dit duidelijk te maken aan de kinderen werken wij met een dagkalender. Daarop staat o.a. welke dag het is ,wanner welke juf werkt, de datum enz…. De eerste weken hebben de kinderen deze kalender zelf gemaakt zodat ze thuis  er ook een hebben.     

Met onze klas hebben we afspraken gemaakt waar wij ons aan houden. Iedereen heeft zijn HAND tekening erop gezet!                                                                                                                                

Wij beginnen iedere dag in een eigen lokaal. Hier hangen ook de kaartjes op van wat wij die dag gaan doen. Daar eten wij en spelen daar soms.                                                 

Naast ons lokaal is een buiten terras waar wij bij mooi weer lekker buiten kunnen spelen.

Iedere woensdag hebben wij gymnastiek in onze eigen gymzaal. De juffen zetten iedere week zulke leuk activiteiten klaar! Iedereen heeft een paar gymschoenen op school staan en van school krijgt elk kind een gymshirt.

Hierbij een kleine inkijk in de klas van uw kind.

We leren veel en doen heel veel. Volg ons op Facebook en Instagram !

Juf Lizanne & Juf Elsbeth