groep 1/2 M/E

Aan het begin van het schooljaar hebben we via de mail de belangrijkste informatie van de groep gestuurd.

U kunt dit hier teruglezen.

Ik ben juf Margreet Buursema, ik werk al 15 jaar op het ‘t Honk met veel plezier in de onderbouw want daar ligt mijn hart. Ik ben moeder van twee zonen en twee dochters en we wonen in Kapelle.

Ik ben Elsbeth van der Meer en ik werk sinds 2003 op ‘t Honk. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter van 27 jaar en een zoon van 24 jaar Ik woon in Eversdijk . Ik ben naast groepskracht, één dag in de week werkzaam als onderbouwcoördinator.

Elke week vertellen wij verhalen uit de bijbel. Bij het "kopje"voor ouders en dan godsdienstonderwijs kunt u lezen welke verhalen wij nu vertellen en vindt u diverse liedjes die we met de kinderen zingen. 

Zo stond het verhaal van Mozes en de brandende braamstuik centraal voor de Gezin-school-kerkdienst.

Op dit moment staat het thema "Herfst"centraal. We hebben het prentenboek "Wat nu Olivier"voorgelezen. Een superleuk verhaal over een beertje dat achter een geel herfstblad rent. Maar wat gebeurt er dan? Hij raakt verdwaald. Hoe kan hij de weg weer terugvinden? 

 Verder leren we liedjes over de herfst, rekenen met kastanjes en bouwen met natuurlijk materiaal. Ook van kapla maken we mooie dingen over de herfst. 

Ook zijn we in het Kapelse bos geweest om diverse herfstspullen te zoeken.