Groep 3B

Mijn naam is Cindy, ik werk al 18 jaar op het Honk. Ik ben getrouwd met Frans, we hebben twee dochters:Isa van 8 jaar en Nöa van 7 jaar. We wonen in Wemeldinge

Mijn naam is Annemiek, ik werk al bijna 25 jaar op Honk. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en dochters van 17 jaar en 14 jaar in Rilland. Ik ben naast groepsleerkracht ook intern begeleider op dinsdag en woensdag

Aan het begin van het schooljaar hebben we via de mail de belangrijkste informatie van de groep gestuurd.

U kunt dit hier teruglezen.

Wij zijn groep 3B en zitten met 27 kinderen in de klas. Wij hebben 2 juffen, juf Cindy is er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Annemiek is er op donderdag en vrijdag. Juf Suzanne komt af en toe ook in de groep. We hebben ook nog een stagiaire onderwijsassistent, dat is juf Freya.

 

In groep 3B lezen we veel en ook met rekenen leren we veel. We spelen ook nog veel in groep 3. Er is een grote hoek en iedere keer spelen we hier iets anders. We hebben ook een kieskast, hieruit mogen we kiezen als we klaar zijn met werken. 

 

We hebben 1x in de week ateliers. Onze groep gaat dan samen met de andere groepen 3A, 4 en 5 aan ‘t werk. Er is een atelier muziek, dans, drama, kunst, beeldend, cultureel erfgoed en ontdekkasteel.

 

Soms gaan we op stap of komt er iemand naar ons toe, de mevrouw van de trimsalon is geweest, een ambulance en een hulpauto. We gaan ook rondom de school wel eens de natuur in.