Groep 3A

Mijn naam is Wanda den Hartog, ik werk al ruim 20 jaar op ‘t Honk en doe dit voornamelijk in de middenbouw. 

Mijn naam is Saskia, dit is mijn 6e jaar op ‘t Honk. Daarvoor heb ik op twee andere basisscholen buiten Zeeland gewerkt en ook nog in het dochters in Goes. speciaal basisonderwijs in Goes. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, dochter van 5 en zoontje van 1 in Goes.

Niet lang daarna kwamen in een hele vreemde periode terecht. Het Corona-virus zorgde ervoor dat we niet meer naar school konden. 
Gelukkig zijn we inmiddels weer gedeeltelijk gestart en hebben we deze week bijvoorbeeld veel geleerd over meten.
De laatste weken van groep 3 mogen we gelukkig weer met z’n allen afmaken!!
Juf Saskia en Juf Wanda
en alle kinderen van groep 3a

Groep 3a

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn een gezellige klas van 26 kinderen en onze juffen zijn juf Wanda en juf Saskia.

Op maandag en dinsdag staat juf Wanda voor de groep, op donderdag en vrijdag juf Saskia en op woensdag geven ze om de beurt les.

 

Naast dat we leren lezen, rekenen en schrijven werken we aan een thema. De afgelopen tijd waren dat de dierenwinkel en het ziekenhuis. 

 

Bij het thema de dierenwinkel kwam de tante van Marie-Lise in de klas. Zij werkt in een trimsalon. Ze heeft ons laten zien hoe je de vacht van een hondje kunt knippen en verzorgen. Daarnaast hadden we in de klas een dierenwinkel/ trimsalon waarin we onze knuffels konden verzorgen en spullen voor dieren konden verkopen.

 

Bij het thema het ziekenhuis kwam de vader van Max langs. Hij had de auto van het rode kruis meegenomen en vertelde ons wat je allemaal moet doen als er een ramp plaatsvindt. Natuurlijk mochten we ook de auto zelf bekijken en de sirene laten loeien!

Ook is er nog een ambulance langs geweest en hebben we in de themahoek heel veel patiënten onderzocht en beter gemaakt.

 

Kortom, het is een gezellig leren in groep 3a!