Groep 4

Mijn naam is Renny Verhage, ik werk al heel wat jaartjes met veel plezier op ‘t Honk.

Ik ben getrouwd met Hans en woon in Goes. We hebben 3 kinderen, twee dochters die al enige jaren het huis uit zijn en zelf een gezin hebben. Onze jongste zoon woont nog thuis.

 

Mijn naam is Anna van der Peijl, ik werk sinds dit schooljaar op ‘t Honk, nadat ik voor de zomervakantie ben afgestudeerd. Ik heb een vriend, maar woon nu nog bij mijn ouders met mijn zusje (20) en broertje (19) in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Ik ben naast groepsleerkracht van groep 4 ook invalleerkracht tijdens de werkdrukverlagende uren in groep 6, 7 en 8. 

 

Tijdens de Corona-periode hebben we in groep 4 thuis hard gewerkt. Dit deden we door in onze werkboeken te werken en andere opdrachten te maken met de hulp van onze vader, moeder, broer, zus of anderen. 

We hebben elkaar heel erg gemist tijdens deze periode, maar toch hebben we elkaar wel eens kunnen zien. Dit was dan via de computer in een ‘Meet’ met de hele klas. Soms kregen we dan bijvoorbeeld een dictee, maar we deden ook vaak gewoon lekker een spelletje. Ook konden we foto’s, filmpjes en andere dingen plaatsen op het online prikbord van de klas, waardoor we elkaar ook nog een beetje konden zien. 

Nadat we acht weken thuis hadden gewerkt, mochten we een tijdje met de helft van de klas naar school. Dit was best gek, want dan waren we de ene dag op school en de andere dag moesten we dan thuis werken. Maar we waren wel blij elkaar en de juffen weer te kunnen zien en weer op een normale manier les te krijgen. 

Nu mogen we gelukkig weer met zijn allen naar school. We zijn nog wel voorzichtig en proberen zoveel mogelijk op afstand te blijven van de juffen, maar het is erg fijn alle vriendjes en vriendinnetjes weer te kunnen zien en weer in het gewone ritme van het naar school gaan te komen.