Groep 5A

Uw zoon/dochter zit in groep 5A in de unit. 

In deze groep wordt de lesstof beetje bij beetje complexer en er wordt een groeiend inzicht verwacht van zowel lezen als rekenen. Bovendien krijgen de kinderen vanaf dit jaar ook ‘zaakvakken’: aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek, want op deze leeftijd staan kinderen steeds meer open voor de volwassen wereld.

Vanaf dit jaar leren ze langere zinnen en meer-lettergrepige woorden lezen. Begrijpen wat je leest is namelijk de sleutel tot kennis die schriftelijk is vastgelegd.

Op het gebied van rekenen wordt ook een grote stap gemaakt.

Daarnaast zijn we erg gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind: rekening houden met anderen, conflicten oplossen en samenwerken zijn speerpunten.

Dit alles geven we zoveel mogelijk vorm door oog te hebben voor de individuele intelligenties van de kinderen.

Ook hebben de kinderen vanaf groep 5 elke woensdag schoolzwemmen!

Juf Carolien werkt op maandag,dinsdag, woensdag in groep 5A.


Ik ben Carolien van den Hamer en ben 54 jaar oud. Ik woon in Middelburg, ben getrouwd en heb drie dochters van inmiddels alweer 26, 24 en 21 jaar. Ik werk nu voor het twaalfde jaar op ‘t Honk, daarvoor bijna twintig jaar op de Linge. Het werken met kinderen vind ik nog steeds geweldig !

Juf Christianne werkt op donderdag en vrijdag in groep 5A.

Ik ben Christianne Arias. Ik ben 34 jaar oud en werk dit jaar voor het eerste jaar op ‘t Honk. Hiervoor heb ik op SBO de Tweern in Goes en op 2 andere Albero scholen in Krabbendijke en Rilland gewerkt. 

Ik woon in Biezelinge samen met mijn man en zoontje van 3.

 Juf Chiara (onderwijsassistent) werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in groep 5A en groep 6.

 Mijn naam is Chiara Bouwmeester en ik ben 23 jaar oud. Dit is mijn derde jaar op cbs ‘t Honk, ik werk dit jaar in de groepen 5 en 6 als onderwijsassistent. Afgelopen jaar heb ik de opleiding pedagogisch professional kind en educatie afgerond. Mijn hart en passie ligt bij het werken met kinderen. Dit doe ik met veel plezier.