Groep 5B

Wij zijn een gezellige groep van 28 kinderen. In onze klas zitten 11 jongens en 17 meisjes en we hebben twee juffen. Op maandag en vrijdag is juf Petra er en op dinsdag, woensdag en donderdag is juf Wanda onze juf.

 

Wij kunnen heel goed en hard werken en zijn nieuwsgierig om steeds weer nieuwe dingen te leren. Ook vinden we het leuk om samen te spelen en samen te werken. We boffen dit jaar want ons lokaal grenst aan een groot balkon! Daar kunnen we lekker eten bij mooi weer, maar het is ook een mooie plek om buiten de les te krijgen. Dat vinden we natuurlijk heel leuk!

 

Op de foto’s zie je ons op het balkon bezig met stenen, zand, takjes en touwen; we proberen daar te ontdekken hoe de mensen in de prehistorie vroeger een hunebed konden bouwen. 

Op de andere foto’s zie je ons tijdens een klassenbouwer. Een klassenbouwer is een activiteit waarbij je bouwt aan een fijne klas. Het lukte ons om met alle kinderen in één hoepel te staan (of onze vinger erin)! Super knap; wij kunnen dus al goed samenwerken! Op de laatste foto zie je ons zitten in ons lokaal.

Wij maken er samen een heel mooi schooljaar van!