Groep 6A

Welkom op het gedeelte van groep 6A

 

Even voorstellen:

 

Wij zijn een lieve, humorvolle, knappe en hard werkende klas. In onze klas zitten 11 meisjes en 15 jongens. We krijgen op maandag tot en met donderdag les van meester Ruben. Op vrijdag krijgen we les van juf Addy. Juf Selina is onze LIO juf. Zij is er op maandag en op dinsdag. We werken veel vakken samen met de andere groep 6. Bijvoorbeeld met rekenen, technisch lezen, spelling en Meervoudige intelligentie projecten bij aardrijkskunde en geschiedenis. Dan werken we met alle kinderen van groep 6 aan onze doelen.

 

Het schooljaar zijn we gestart met werken over het thema ‘Water’. Met aardrijkskunde leren we over waterverontreiniging. Verbanden tussen milieumaatregelen, de mate van vervuiling en het welbevinden van dieren en planten hebben we gevonden met een relatiecirkel. Bij natuur en techniek gaan we werken over verstandig watergebruik.

Met onze natuurouders gaan we het water op. We gaan wadlopen op de Oosterschelde. Onze nieuwsbegriples van de eerste schoolweek ging over de orkaan Harvey. Ook dit hebben we kunnen koppelen aan ons thema.