Groep 7A

Welkom bij groep 7A!

 

Onze groep bestaat uit 26 enthousiaste, gemotiveerde leerlingen. Op maandag t/m donderdag krijgen we les van juf Jeannette. Juf Yvonne is er elke vrijdag. Op maandag en dinsdag is ook juf Jantine bij ons in de klas, zij loopt haar LIO-stage.

 

Wij zijn een creatieve klas en kunnen genieten van kleine dingen. Als je bij ons de klas in komt, zie je meteen waar we lessen over krijgen. Laatst hebben we met Engels gewerkt aan het thema ‘How to talk in a restaurant?’. We hebben samen gewerkt aan een Engelse menukaart, die we vervolgens hebben uitgespeeld.

 

Bij de vakken rekenen, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen werken wij op niveau samen met groep 7B. Zo krijgt iedereen de hoeveelheid instructie die nodig is. We gebruiken hierbij heel vaak Chromebooks. We zijn een echte digi-klas, maar vinden buiten spelen, knutselen en gymmen ook heel erg leuk!

 

Lego en boomwhackers zijn bij ons ook favoriet. Van sinterklaasliedjes tot het nabouwen van ons weekend, waar we vervolgens ook over mogen vertellen. En weet je wat we het belangrijkst vinden: lekker lachen met elkaar, iedereen hoort erbij!