Groep 7B

Groep 7 is vanwege de grootte gesplitst in groep 7a en groep 7b.

In groep 7b zitten momenteel 21 kinderen en twee juffen.

Op maandag en dinsdag geeft Juf Marja Heiboer les en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Jeannette Ross. Naast deze twee juffen komen er gedurende de week verschillende onderwijs assistentes kinderen ophalen. Juf Mariëtte, Juf Jacqueline, Juf Chiara en Juf Gerda werken met kinderen apart. Buiten de groep krijgen ze dan de speciale tijd en aandacht die ze nodig hebben om bijvoorbeeld extra te oefenen voor spelling, rekenen of de Nederlandse taal. Hier zijn we erg blij mee.

De kinderen in groep 7 werken hard en krijgen voor het eerst ook wat meer huiswerk.

Dat is best even wennen. Je agenda goed leren invullen, je werk plannen en leren hoe je eigenlijk moet oefenen voor bijvoorbeeld een repetitie Engels, aardrijkskunde, geschiedenis, en dit jaar ook voor het verkeersexamen.

Gelukkig is er ook tijd voor praktische vakken zoals tekenen, handenarbeid en techniek en proberen we ook tijdens de leervakken bezig te zijn met materiaal en onze handen. Als het even kan buiten op het plein, of op ons zonnige balkon. Twee keer in de week gaan we gymmen in de sporthal.

 

U leest het al, genoeg te doen dus in groep 7. Met elkaar gaan we er een goed en gezellig jaar van maken, en daar hebben we veel zin in. 

 

Groetjes van ons allemaal!