Groep 8B

Groep 8 is het jaar vóór het voortgezet onderwijs. Het hele jaar is een proces van verder ontwikkelen, verder groeien en uiteindelijk klaar zijn voor die stap. Op de informatieavond in september hebben we verteld hoe dit jaar eruit ziet. Als u hier klikt kunt u zien hoe de opbouw van het schooladvies verloopt. 

Groep 8b

 

Welkom in groep 8b. Wij zijn een energieke, creatieve, gezellige en behulpzame groep kinderen. In onze klas zitten 25 kinderen. 13 jongens en 12 meisjes.

Vijf dagen in de week krijgen we les van meester Ruben Jobsen, Stagejuf Christa van Stee is er op maandag, dinsdag en woensdag. 

Na de herfstvakantie zijn we gestart met lessen EHBO. 

Onze voorleeskampioen is Veerle. Binnenkort doet ze mee met de voorleeskampioenschappen op school. 

Eind oktober vierden we 75 jaar bevrijding van Kapelle. De wethouder kwam bij ons in de klas en deelde een bevrijdingslunch uit.

We leren graag op andere manieren dan uit een boekje. Hieronder zie je dat we oefenen met Engels. Dit doen we met leerkaartjes. 

We hebben de Berlijnse muur in de klas gemaakt. Het was lastig om met elkaar te communiceren als je elkaar niet kan zien. 

Als laatste ziet u een foto van scheikundige proefjes in de speelzaal. Juf Christa was één van de ‘vrijwillige’ proefkonijnen.