Spaans

Bij de Spaanse lessen wordt gewerkt  met het lesmateriaal van Clan7. Kleurrijk materiaal dat helemaal aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. De kinderen die nu al een tijdje met deze methode werken maken mooie vorderingen.  

Spaanse les is voor leerlingen die extra uitdaging nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om een nieuwe taal te leren. Leerlingen kunnen vanaf groep 5 instromen hoewel het vervoegen van werkwoorden voor sommige jonge leerlingen wel pittig is.  

Omdat er elk jaar weer nieuwe leerlingen starten, wordt de aandacht over de diverse niveaus verdeeld. Op dit moment zijn er twee groepen die elk om de week les krijgen. De andere week oefenen ze met hetgeen ze geleerd hebben met twee hulpouders. We houden ook met Spaans rekening met verschillen dus er zijn verschillende levels.

Dit jaar volgen ruim 20 kinderen de lessen Spaans, die worden gegeven op donderdag van 12.30 tot 13.55 uur. Juf Corina Phaff geeft deze lessen. Liesbeth Koole en Jarina op ’t Hof helpen tijdens de oefenuurtjes.

 

Saludos de la profesora Corina!