Kibeo

Kibeo heeft meerdere vestigingen in Kapelle. Kibeo ’t Saamdeel is gevestigd in hetzelfde gebouw als de school en we zitten dus onder één dak. De  kinderopvang biedt baby-, peuter- en buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. 

Meer informatie kun je lezen in de link.

Prokino

Tegenover ’t Saamdeel, aan de andere kant van het parkeerterrein, is Kinderopvang Prokino gevestigd. Ook deze organisatie heeft meerdere vestigingen in Kapelle.

Dit gezellige en kleinschalige kinderdagverblijf vind je vlakbij sportcentrum De Bloesem in Kapelle. Op het kinderdagverblijf is er iedere dag genoeg leuks te doen voor jouw kind, zowel binnen als buiten. Uiteraard houden we ook rekening met de rustmomenten die jouw kind nodig heeft en hebben we de ruimte om een ochtend- en middagslaapje te doen.

Dit kinderdagverblijf heeft een christelijke identiteit. Dit zie je terug in de liedjes die ze zingen, de verhalen die ze lezen en de werkjes die ze maken.

Er is ook voor- en naschoolse opvang met allerlei leuke activiteiten

 

Kinderopvang Hooi Hooi

Ga je mee klimmen, klauteren, rennen, eieren rapen, de pony poetsen, de varkens eten geven, de plantjes zien groeien en op avontuur in de natuur…? Op onze boerderij midden in de natuur heb je ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen! En ben je moe, dan kom je in onze huiselijke binnenruimte vanzelf tot rust.

Meer informatie kun je lezen in de link.